torstai 22. joulukuuta 2016

Hierontaa ja laserointia

Laura kävi antamassa Haltille jouluhieronnan. Laura oli hankkinut hoitavan laser-laitteen, jolla lihaksia saa rentoutettua. Sitä käytetään selkä- ja nivelkipuihin, tulehdusten hoitoon, venähdyksiin ja revähdyksiin, lihasjännityksiin ja urheiluvammoihin. Laura kysyi onko Halti ääniherkkä ja sanoin, että ei, vaan päinvastoin se lähinnä tykkää tuollaisista laitteista, jotka piippaa. Laura hieroi ensin hieman ja alkoi sitten laseroimaan lihaksia. Laura sanoi, että monesti laserhoidossa koira saattaa jopa nukahtaa, koska se on niin rentouttavaa. Oli jännä nähdä laserin vaikutus. Haltillakin alkoi vähän silmät luppasemaan, mutta ei kuitenkaan ihan nukahtanut vaan pysyi hereillä.

Rentouttavassa laserissa

Laserhoito lievittää kipuja, särkyjä, tulehduksia ja turvotusta, edistää kudosten paranemista, on täysin turvallinen eikä sillä ole haittavaikutuksia. Hoitoaika on 5 minuuttia kerrallaan. Laseroinnin jälkeen Laura jatkoi Haltin hieromista ja Dana nukkui tyytyväisenä jalkaani vasten. Haltilla paljastui jumeja selästä ja oikean puolen takajalasta. Lopuksi Laura hoiti vielä lihasten venyttelyt, hyvä kun tuli taas lihakset hierottua kunnolla.



Danaa ei tällä kertaa hierottu, mutta kun Laura oli hieronut Haltin niin hän laseroi Danankin vielä lopuksi. Dana vaan katseli tyytyväisenä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti